Защитни ролкови решетки

Ролетните врати са първокласно решение за защита на бизнес и търговски помещения. Ние предлагаме перфектна комбинация от качество, дизайн и цена!

Ролкови решетки

Ролетните решетки са здрави и стилни, с модерен дизайн, който осигурява перфектна видимост към вътрешността на помещенията. Те могат лесно да се комбинират с други разновидности на дизайна на ламелите от нашата селекция от ламели.

``Решетки с форма на диамант

Решетки на тръби и връзки

Решетки с форма на “диамант” или тръби и връзки

Завесата с форма на “диамант” е изработена от 8 мм поцинковани подсилени стоманени пръчки, които са прикрепени една към друга с предварително поцинковани стоманени панти, покрити с прахово полимерно покритие. Те са здрави и осигуряват максимална сигурност и добра видимост към вътрешността на помещенията. Предназначена за търговски и търговски приложения, ролетната врата Tube & Link е изработена от поцинковани стоманени тръби със свързващи секции, захванати с поцинковани стоманени пръти. Решетъчната завеса се предлага в тухлена връзка с две разновидности на височината 120 мм или 90 мм.

Оптимално използване на светлинния отвор

Ролетните врати са компактно навити в добре проектирана кутия за щори, която изисква минимално пространство. За да се повиши ефективността и да се осигури повече пространство, кутията се монтира над светлинния отвор. Кутията на ролетката е така добре проектирана, че навиването на ролетката се монтира с най-малко триене.

Стоманени водачи с профил Omega

Изключително здрави и изработени от 2 мм поцинковани стоманени омега профили с четки и гумени уплътнения за минимален шум по време на движение на ролетната врата и максимално уплътнение.

Механизъм за заключване

Механизмът осигурява високо ниво на сигурност. В повечето случаи клиентите предпочитат автоматични ролетни врати, при които електрическият двигател има вградена спирачка и заключва вратата. Механизмът за ръчно заключване на ролетните врати се състои от две секретни ключалки, които заключват двете страни на вратата в омега водачите.

Системи за защита

SBI Group гарантира, че всички продукти отговарят на изискванията за безопасност. Като стандартна мярка всички наши автоматични ролетни врати се предлагат с фотоклетки, приемна кутия и два предавателя. Освен това срещу допълнително заплащане предлагаме опционални решения за заключване и защита на ролетните врати – устройства за блокиране на движението в случай на повреда на двигателя, решения за предпазни ръбове и др.

Спокойствие

Ролетните врати са важен елемент, който повишава привлекателността на сградата. SBI group разбира значението на качеството, цената и стила и затова, за да даде допълнителна възможност на бизнеса и потребителите да персонализират своите ролетни врати, предлага различни цветови варианти. Тъй като цветът играе съществена роля за цялостния вид на ролетните врати, SBI Group се ангажира да задоволи нуждите на клиентите, като предоставя всяка цветова гама от каталога RAL без допълнително заплащане. SBI Group гарантира дълготрайността на цвета и устойчивостта на корозия на устойчивата на атмосферни влияния боя, използвана върху нейните продукти. Това отличава SBI Group от конкурентите в този бранш.

Трафик бял
(RAL 9016)

Светло сиво
(RAL 7035)

Бял алуминий
(RAL 9006)

Антрацитно сиво
(RAL 7016)

Черно Jet Black
(RAL 9005)

Стоманено синьо
(RAL 5011)

Зелен мъх
(RAL 6005)

Рубинено червено
(RAL 3003)