Стоманени ролетни щори за сигурност

Ролетните врати са първокласно решение за защита на бизнес и търговски помещения. Ние предлагаме перфектна комбинация от качество, дизайн и цена!

Неизолирани ролетни врати

Неизолираните ролетни врати, изработени от поцинковани стоманени ламели, са подходящи за помещения, в които не се изисква видимост отвън. Двете предимства са, че ролетните врати осигуряват максимална сигурност и че въздушното течение е ограничено.

Стоманен дизайн на ламелите

Ветроустойчив дизайн на ламелите

Конструкция с ламели H105 или ветроустойчиви ламели

Ламелите са изработени от поцинкована стомана с прахово полимерно покритие с дебелина 0,7 мм, което осигурява на магазина и/или офиса ви необходимото високо ниво на сигурност. Дизайнът на ламелите H105 е много често срещано решение, използвано в магазини, офиси и/или дори гаражни врати. Силно препоръчително е да се използва ветроустойчивият дизайн на ламелите, ако продуктът е насочен към зона, в която е в пряк контакт със силни ветрове, тъй като този дизайн е произведен така, че да издържа на такава сила.

Оптимално използване на светлинния отвор

Ролетните врати са компактно навити в добре проектирана кутия за щори, която изисква минимално пространство. За да се повиши ефективността и да се осигури повече пространство, кутията се монтира над светлинния отвор. Кутията на ролетката е така добре проектирана, че навиването на ролетката се монтира с най-малко триене.

Стоманени водачи с профил Омега

Изключително здрави и изработени от 2 мм поцинковани стоманени омега профили с четки и гумени уплътнения за минимален шум по време на движение на ролетната врата и максимално уплътнение..

Механизъм за заключване

Механизмът осигурява високо ниво на сигурност. В повечето случаи клиентите предпочитат автоматични ролетни врати, при които електрическият двигател има вградена спирачка и заключва вратата. Механизмът за ръчно заключване на ролетните врати се състои от две секретни ключалки, които заключват двете страни на вратата в омега водачите.

Характеристики за безопасност

SBI Group гарантира, че всички продукти отговарят на изискванията за безопасност. Като стандартна мярка всички наши автоматични ролетни врати се предлагат с фотоклетки, приемна кутия и два предавателя. Освен това срещу допълнително заплащане предлагаме опционални решения за заключване и защита на ролетните врати – устройства за блокиране на движението в случай на повреда на двигателя, решения за предпазни ръбове и др.

Спокойствие

Ролетните врати са важен елемент, който подобрява привлекателността на дадена сграда. SBI group разбира значението на качеството, цената и стила и затова, за да даде допълнителна възможност на бизнеса и потребителите да персонализират своите ролетни врати, предлага различни цветови варианти. Тъй като цветът играе съществена роля за цялостния вид на ролетните врати, SBI Group се ангажира да задоволи нуждите на клиентите, като предоставя всяка цветова гама от каталога RAL без допълнително заплащане. SBI Group гарантира дълготрайността на цвета и устойчивостта на корозия на устойчивата на атмосферни влияния боя, използвана върху нейните продукти. Това отличава SBI Group от конкурентите в този бранш.

Бял
(RAL 9016)

Светло сив
(RAL 7035)

Бял алуминий
(RAL 9006)

Антрацитно сиво
(RAL 7016)

Черен
(RAL 9005)

Стоманено синьо
(RAL 5011)

Зелен мъх
(RAL 6005)

Рубинено червено
(RAL 3003)