За нас

SBi Group е семеен бизнес, който се управлява от 1997 г. Компанията се занимава с гаражни врати и ролетни врати повече от 20 години и развива дейност на различни места в Европа.

SBi Group предоставя на своите клиенти висококачествени продукти и услуги, на които могат да се доверят. Ние разбираме нуждите на нашите клиенти и значението, което се отдава на сигурността и комфорта.

История

През 1997 г. в малък гараж фирмата е създадена от двама млади предприемачи с дипломи за инженери. Те се занимават с всичко – от вземането на мерки, сглобяването и инсталирането до поддръжката на клиентите и сервизното обслужване. Високото качество и доверието са някои от основите, върху които изграждат марката.

Днес почти изцяло автоматизираният производствен цикъл се осъществява в нашата собствена фабрика, където произвеждаме и доставяме нашите продукти по целия свят. Продуктите се разработват от SBi Group и това позволява на компанията да отговори на нарастващото търсене. Непрекъснато инвестираме в креативност и генериране на идеи, за да подобряваме и усъвършенстваме съществуващите продукти.

Философия на компанията!

Работим за изграждането на приобщаваща среда, в която всички хора, независимо от пол, раса, религия или произход, могат да дойдат и да работят по най-добрия начин. Стремим се да създадем вътрешно доверие, за да можем да предложим същото и на нашите партньори. Винаги следваме няколко основни принципа в отношенията си с клиентите и партньорите. Имаме индивидуален подход, не се страхуваме от промените – ние ги приемаме, и сме лоялни! Можем да гарантираме на нашите клиенти и партньори възможно най-доброто изживяване. Няма пряк път към успеха! Винаги следваме ценностите, в които вярваме, и ги пренасяме в културата на нашата марка.

Едно от най-големите ни постижения са хората, с които работим. С гордост можем да кажем, че все още назначаваме хора, които са в компанията от самото начало. Гледаме на това като на доказателство за най-големите ни ценности – доверието и лоялността. Приносът на всеки един от членовете на SBi Group се отбелязва и оценява. SBi Group се ангажира с многообразието и приобщаването и продължава да създава здравословна и удовлетворяваща среда за всички свои служители, клиенти и заинтересовани страни.

Партньорства

SBi Group поставя силен акцент върху отношенията си с различни партньорства. Доверието, надеждността и способността на компанията да си сътрудничи по професионален начин, за да отговори на нуждите на бизнеса, доведоха до няколко дългосрочни партньорства с компании от различни индустрии.

Основната цел на съществуващата ни маркетингова политика е непрекъснато да подобряваме, разширяваме и развиваме каналите си за дистрибуция и мрежата си с предприятия, които предоставят висококачествени продукти и услуги. За да постигне това, SBi Group непрекъснато въвежда технологични постижения, внедрява автоматизация в производствения процес, разширява екипа и постоянно изучава и подобрява съществуващите и новите отношения с партньори и дистрибутори. Това оставя възможност на SBi Group да бъде отворена за нови партньорства.

If you think you have what is needed to become a successful distributor drop us an email at info@sbi-bg.com

Портфолио

SBi Group е специализирана в производството на ролетни врати, охранителни врати, секционни врати, индустриални врати и щори. За да се запознаете по-добре с продуктите, които произвеждаме, моля, кликнете върху бутона по-долу.

ДомашниТърговски
Изолирани ролетни вратиИндустриални ролетни врати
H55 Компактни ролетни вратиТърговски секционни врати
Домашни секционни вратиНеизолирани ролетни врати
Ролетни щори H39 и H40Ролетни щори H39 и H40
Неизолирани ролетни вратиИкономични ролетни врати

Свържете се с нас: