Гаражни ролетни врати

Ролетните врати са първокласно решение за защита на бизнес и търговски помещения. Ние предлагаме перфектна комбинация от качество, дизайн и цена!

Термоизолирана гаражна врата Стандарт, Платина, Икономичен и Бюджетен пакет
Икономична версия срещу Premium

Изолирана ролетна врата H77

Изолираната ролетна врата съчетава качество, компактност и сигурност. Допълнително предимство е намаляването на топлинните загуби и ефективното шумоизолиране на изолираните алуминиеви ламели.

H77 Изолиран алуминиев ламел

Алуминиев ламел `` Vision ``

Термоизолиран алуминиев ламел и алуминиев ламел  “Vision”

Изолираните ламели се произвеждат от здрав двустенен алуминий, равномерно запълнен с твърда полиуретанова пяна, която допринася за безшумното функциониране на вратата. Конструкцията на изолираната ламела значително намалява топлинните загуби и осигурява ефективно шумоизолиране. Видимите ламели с пълнеж от поликарбонат са идеалното решение, когато е необходимо в помещенията да влиза естествена светлина. Дизайнът на ламелите е направен така, че да пасва идеално на алуминиумните ламели с пълнеж от пяна, които няма да нарушат елегантната визия на изолираната ролетна врата.

Ефективно използване на светлинния отвор

Ролетните врати са компактно навити в добре проектирана кутия за щори, която не изисква много място. Кутията се монтира над светлинния отвор, за да може да се използва най-ефективно. Кутията на ролетката е така добре проектирана, че навиването на ролетката се извършва с най-малко триене при най-оптимално монтиране в нея.

Стоманени водачи с профил Омега

Изключително здрави и изработени от 2 мм поцинковани стоманени омега профили с четки и гумени уплътнения за минимален шум по време на движение на ролетната врата и максимално уплътнение.

Механизъм за заключване

Механизмът осигурява високо ниво на сигурност. В повечето случаи клиентите предпочитат автоматични ролетни врати, при които електрическият двигател има вградена спирачка и заключва вратата. Механизмът за ръчно заключване на ролетните врати се състои от две секретни ключалки, които заключват двете страни на вратата в омега водачите.

Системи за защита

Стандартно всички наши автоматични ролетни врати се доставят с фотоклетки, приемна кутия и два предавателя. Освен това предлагаме опционални решения за заключване и защита на ролетните врати – устройства за блокиране на движението в случай на повреда на двигателя, решения за предпазни ръбове и др.

Спокойствие

Вашата ролетна врата представлява огромна част от фасадата на имота ви, което означава, че тя обикновено е първото нещо, което минувачите забелязват във външния вид на сградата ви. Знаем, че наред с контрола на качеството, стилът, цената и естетическата привлекателност са много важни характеристики за всяка ролетна врата. Тъй като цветът играе такава огромна роля, тук, в SBI Group International, се стремим да задоволим всяка нужда на клиента, като предоставяме всяка цветова гама от каталога на RAL без допълнително заплащане. Да ви осигурим спокойствие, като ви предоставим възможността да изберете най-доброто цветово съчетание, без да правим компромис с бюджета, е едно от многото неща, които ни отличават от нашите конкуренти. Нашата боя е устойчива на атмосферни влияния и е тествана за добро наслагване. Гарантираме дълготрайността на цвета и устойчивостта му на корозия.

Бял
(RAL 9016)

Светло сиво
(RAL 7035)

Бял алуминий
(RAL 9006)

Антрацитно сиво
(RAL 7016)

Черен
(RAL 9005)

Златен дъб

Стоманено синьо
(RAL 5011)

Орех

Зелен мъх
(RAL 6005)

Махагон

Рубинено червено
(RAL 3003)

Венге