Охранителни ролетни щори

Ролетните врати са първокласно решение за защита на бизнес и търговски помещения. Ние предлагаме перфектна комбинация от качество, дизайн и цена!

 

Перфорирани ролетни врати

Перфорираните ролетни врати са подходящи за места, където е необходима видимост. Те осигуряват ефективно решение за сигурност за търговски центрове, магазини, офиси или места, където клиентите искат да запазят видимостта и вентилацията на имота си, без да правят компромис с цялостната сигурност.

Елипсовиден дизайн на ламелите

Дизайн на ламелите `` Mosquito ``

Дизайнът на ламелите ” Елипса ” и ” Mosquito “

Тези варианти са предназначени да привлекат вниманието към вашия магазин, офис или сграда. Техническите им характеристики отговарят на най-високите стандарти. Дебелината на завесата е 0,7 мм поцинкована стомана с прахово полимерно покритие, което не прави компромис с нивото на сигурност. Вентилацията и видимостта са някои от предимствата, които тези ламели предлагат и могат да се използват в различни ситуации.

Оптимално използване на светлинния отвор

Ролетните врати са компактно навити в добре проектирана кутия за щори, която изисква минимално пространство. За да се повиши ефективността и да се осигури повече пространство, кутията се монтира над светлинния отвор. Кутията на ролетката е така добре проектирана, че навиването на ролетката се монтира с най-малко триене.

Стоманени водачи с профил Омега

Изключително здрави и изработени от 2 мм поцинковани стоманени омега профили с четки и гумени уплътнения за минимален шум по време на движение на ролетната врата и максимално уплътнение..

Механизъм за заключване

Механизмът осигурява високо ниво на сигурност. В повечето случаи клиентите предпочитат автоматични ролетни врати, при които електрическият двигател има вградена спирачка и заключва вратата. Механизмът за ръчно заключване на ролетните врати се състои от две секретни ключалки, които заключват двете страни на вратата в омега водачите.

Характеристики за безопасност

SBI Group гарантира, че всички продукти отговарят на изискванията за безопасност. Като стандартна мярка всички наши автоматични ролетни врати се предлагат с фотоклетки, приемна кутия и два предавателя. Освен това срещу допълнително заплащане предлагаме опционални решения за заключване и защита на ролетните врати – устройства за блокиране на движението в случай на повреда на двигателя, решения за предпазни ръбове и др.

Спокойствие

Ролетните врати са важен елемент, който повишава привлекателността на сградата. SBI group разбира значението на качеството, цената и стила и затова, за да даде допълнителна възможност на бизнеса и потребителите да персонализират своите ролетни врати, предлага различни цветови варианти. Тъй като цветът играе съществена роля за цялостния вид на ролетните врати, SBI Group се ангажира да задоволи нуждите на клиентите, като предоставя всяка цветова гама от каталога RAL без допълнително заплащане. SBI Group гарантира дълготрайността на цвета и устойчивостта на корозия на устойчивата на атмосферни влияния боя, използвана върху нейните продукти. Това отличава SBI Group от конкурентите в този бранш.

Бял
(RAL 9016)

Светло сиво
(RAL 7035)

Бял алуминий
(RAL 9006)

Антрацитно сиво
(RAL 7016)

Черен
(RAL 9005)

Стоманено синьо
(RAL 5011)

Зелен мъх
(RAL 6005)

Рубинено червено
(RAL 3003)