Стани дистрибутор

С нарастващото търсене на нашите продукти се откриха нови възможности. В момента сме отворени за обсъждане на нови партньорства в България. Ако смятате, че притежавате необходимото, за да станете успешен дистрибутор, запишете си среща и нека обсъдим по-нататъшното ни партньорство!

Защо да изберете нас?

Стремим се да предлагаме преди всичко висококачествени продукти на достъпни цени. Нашите настоящи дистрибутори се възползват от предимства, които стимулират бизнеса им и увеличават рентабилността им, без да правят компромис с качеството на услугите. Ние предлагаме уникални за британския пазар продукти, които правят бизнеса ви по-конкурентоспособен и увеличават шансовете ви да спечелите продажбата. Освен това получавате продуктите директно от нашата фабрика, което означава, че няма посредници. Предлагат се курсове за обучение и сертификати, с които да покажете на клиентите си, че сте надежден бизнес.

Създаден да издържи!

Предлагаме широка гама от продукти, съчетаващи качество, компактност и сигурност. Всички основни компоненти, които използваме, са висококачествени и отговарят на стандартите за издръжливост на Обединеното кралство и ЕС.

За дома – удобство, сигурност, интелигентни технологии и енергийна ефективност

H39, H40, H55, H77, Секционни врати, Технологии за интелигентен дом

Търговски – висока степен на сигурност, надеждност, удобство, лесен монтаж и поддръжка, интелигентна технология

H105, H39, H40, H77, Секционни врати.

Ние предлагаме перфектна комбинация от качество, дизайн и цена. Използваме най-новите производствени технологии, тъй като знаем, че нашите продукти трябва да гарантират надеждност на клиентите.

Ноу-хауто на SBi Group е достъпно само за нашата дистрибуторска верига!

Добре установена система, която има за цел да опрости работата на нашите дистрибутори и да увеличи печалбите им, достъпна само за нашите дистрибутори.

Ако смятате, че притежавате необходимите качества, за да станете успешен дистрибутор, запишете си среща и нека обсъдим по-нататъшното ни партньорство!