Индустриални Врати

Индустриалните врати се произвеждат от масивни материали, за да се гарантира най-високо ниво на сигурност. Тези врати не се различават от другите продукти на SBI Group, но са предназначени за затваряне и защита на промишлени халета или по-големи гаражни клетки, които се използват интензивно. Те са проектирани по съответния начин, тъй като са по-големи по мащаб и по-тежки.

Индустриални Ролетни Врати

Индустриалните врати се изработват от поцинковани стоманени елементи, а завесата може да бъде изработена от поцинковани стоманени ламели, алуминиеви ламели с полиуретанов пълнеж или дизайн на завеса от тръби и връзки. За производството SBI Group използва висококачествени елементи и специални гумени уплътнения, които са устойчиви на атмосферни влияния и температурни разлики. Всички елементи са прахово полимерно боядисани, за да се предотврати корозията..

Стоманен ламел

Термоизолиран ламел

Ветроустойчив дизайн на ламелите

Tube & Link Design

Дизайн на завеси

Три различни вида конструкции на ламелите могат да помогнат на клиента да реши проблемите си със сигурността и изолацията. Еднослойната стоманена ламела H105 е просто решение, когато не се изисква изолация и бюджетът е фактор. Дебелината на завесата започва от 0,7 мм и варира в зависимост от размера на ролетната врата. Колкото по-голяма е вратата, толкова по-здрави са материалите. Изолираната ламела H77 е идеалното решение, когато се изисква топлоизолация. Ламелите са изработени от двустенен алуминий, запълнен с усъвършенствана изолационна пяна, която помага на изолираните ролетни врати значително да намалят топлинните загуби или да осигурят ефективно шумоизолиране. Ветроустойчивите ламели са специално проектирани, за да гарантират, че ролетната врата ще издържи на ветрове с висока скорост. Конструкцията Tube & Link е изработена от поцинковани стоманени тръби със свързващи секции, които се държат заедно с поцинковани стоманени пръти. Решетъчната завеса се предлага в тухлена връзка с две разновидности на височината 120 мм или 90 мм. Тя може лесно да се комбинира с други разновидности на дизайна на ламелите от нашата селекция от ламели.

Оптимално използване на светлинния отвор

Ролетните врати са компактно навити в добре проектирана кутия за щори, която изисква минимално пространство. За да се повиши ефективността и да се осигури повече пространство, кутията се монтира над светлинния отвор. Кутията на ролетката е така добре проектирана, че навиването на ролетката се монтира с най-малко триене.

Стоманени водачи с профил Омега

Изключително здрави и изработени от 2 мм поцинковани стоманени омега профили с четки и гумени уплътнения за минимален шум по време на движение на ролетната врата и максимално уплътнение.

Механизъм за заключване

Механизмът осигурява високо ниво на сигурност. В повечето случаи клиентите предпочитат автоматични ролетни врати, при които електрическият двигател има вградена спирачка и заключва вратата. Механизмът за ръчно заключване на ролетните врати се състои от две секретни ключалки, които заключват двете страни на вратата в омега водачите.

Характеристики за безопасност

Всички наши автоматични ролетни врати се доставят с фотоклетки, приемна кутия и два предавателя. Освен това срещу допълнително заплащане предлагаме опционални решения за заключване и защита на ролетните врати – устройства за блокиране на движението в случай на повреда на двигателя, решения за предпазни ръбове и др.

Спокойствие

Ролетните врати са важен елемент, който подобрява привлекателността на дадена сграда. SBI group разбира значението на качеството, цената и стила и затова, за да даде допълнителна възможност на бизнеса и потребителите да персонализират своите ролетни врати, предлага различни цветови варианти. Тъй като цветът играе съществена роля за цялостния вид на ролетните врати, SBI Group се ангажира да задоволи нуждите на клиентите, като предоставя всяка цветова гама от каталога RAL без допълнително заплащане. Това дава възможност на клиентите да персонализират своя продукт без допълнителни такси. SBI Group гарантира дълготрайността на цвета и устойчивостта на корозия на атмосферната боя, използвана върху нейните продукти. Това отличава SBI Group от конкурентите в този бранш.

Бял
(RAL 9016)

Светло Сиво
(RAL 7035)

Бял алуминий
(RAL 9006)

Антрацитно сиво
(RAL 7016)

Черен
(RAL 9005)

Стоманено синьо
(RAL 5011)

Зелен мъх
(RAL 6005)

Рубинено червено
(RAL 3003)