Секционни гаражни врати

Добре дошли отново в нашия седмичен блог! Днес ще разгледаме секционните гаражни врати – едно елегантно и функционално решение за вашия дом. Ще говорим за техните предимства, дизайни, технологични иновации и богат избор от цветови опции. За да започнем, ви предлагаме кратко видео, което ще ви даде визуална представа за тези съвременни врати.

Секционните гаражни врати предлагат значителни предимства, които ще добавят сигурност и удобство във вашето ежедневие. Те се монтират от вътрешната страна на отвора, като се плъзгат вертикално или хоризонтално към тавана, което прави използването на гаража максимално ефективно. Няма нужда от традиционни каси или сложни монтажни конструкции

Предимства

Комфорт, безопасност и сигурност

  • Комфорт и сигурност: Вратите са снабдени с електрическо задвижване, което позволява лесно управление с дистанционно. Освен това, дистанционното използва кодове, които не могат да бъдат клонирани, гарантирайки защита от неоторизиран достъп.
  • Множество системи за безопасност: Вратите разполагат с механизми за предотвратяване на пружинна авария и защита срещу заклещване на пръсти между панелите. Допълнително, вградени са защити срещу опити за взлом и система за безопасност на предпазния ръб.
  • Надеждност при аварийни ситуации: При прекъсване на електрозахранването, можете лесно да отворите вратата ръчно.
  • Гаранция за дълъг живот: Вратите са тествани за над 15 000 цикъла на работа, което ги прави изключително дълготрайни.

Дизайн

Секционните врати, предлагани от SBI Group, са не само функционални, но и стилни. Дизайнът им се вписва прекрасно във всякакъв тип архитектура, благодарение на фините линии и модулната структура на панелите.

Топлоизолация: Вратите се изработват с дебели “сандвич” панели от 40 мм, които предлагат отлична топлоизолация. Те са оборудвани със странични уплътнения и двойно уплътнение в долната част, което допринася за пестенето на енергия.

Визуална атракция: Дизайнът е не просто функционален, а и естетически привлекателен, превръщайки вратата в допълнителен акцент за екстериора на вашия дом.

Технология

Технологията зад секционните врати осигурява гладко и безшумно функциониране, както и удобство при употреба. Изработени с висококачествени материали, вратите са създадени, за да издържат дълги години.

Вертикално отваряне: Този вид отваряне пести място и прави вратите особено подходящи за монтаж в зони, където пространството пред гаража е ограничено, като например в близост до тротоари или улици.

Системи Optima и Benefit: SBI Group предлага два типа системи за гаражни врати – Optima и Benefit, всяка със специфични характеристики:

  • Optima: Произвеждат се по индивидуални проекти с гаранция на пружините до 25 000 цикъла и удължена гаранция до 10 години.
  • Benefit: Стандартни размери с гаранция до 15 000 цикъла и 5 години удължена гаранция.

Гаражни врати Optima

Гаражни врати Benefit

Богат избор от цветове и панели

Накрая, но не на последно място, ще разгледаме цветовите възможности. SBI Group предлага над 40 вида панели с различни текстури и цветове, които можете да съчетаете с архитектурния стил на вашия дом. Освен това, има възможност за добавяне на прозорци или проходни врати с нисък праг, което придава още по-голяма функционалност.

С това приключваме днешната тема за секционните гаражни врати. Ако имате въпроси или се нуждаете от съвет, не се колебайте да оставите коментар по-долу. До следващия път!